Ισόπαλος 1-1 με Παναιγιάλειο ο Ναυπακτιακός

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας απέναντι στον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι του 9ου ομίλου της Γ’ Eθνικής. Ο Παναιγιάλειος σε μια αντεπίθεση κατάφερε να φτάσει πρώτος στο γκολ με τον Χριστόπουλο. Ο Ναυπακτιακός προσπαθούσε να βρει διασρόμους στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων κάτι που κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου φτάνοντας στο γκολ με τον Νάκα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στην φάση του 62′ όταν ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και σταμάτησε την προσπάθεια του Ευαγγέλου που στην εξέλιξη της κατέληξε με γκολ για τον παίκτη του Ναυπακτιακού Αστέρα. Το άγχος της πρεμιέρας στέρησε από τον Ναυπακτιακό το τρίποντο της νίκης όμως έδειξε καλά στοιχεία. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε οτι αγωνίστηκε χωρίς Θεοχάρη , Παπανδρέου που είχαν θέση βασικού στα τελευταία φιλικά , αλλά και χωρίς τον Εσκουντέρο που σιγά σιγά μπαίνει σε πιο έντονους ρυθμούς.

Στα αξιωσημείωτα της αναμέτρησης ήταν ότι η σέντρα και στην έναρξη και στο ημίχρονο έγινε από την ίδια ομάδα και αυτή ήταν ο Ναυπακτιακός καθώς το διαιτητικό τρίο υπέπεσαι σε ένα απίθανο λάθος δημιουργόντας κουβεντούλα στην εξέδρα και στους λιγοστούς που βρέθηκαν σε αυτή και δεν ήταν πολλοί λόγω της πανδημίας αλλά άνθρωποι των δύο ομάδων και όσοι γενικά προβλέπονται σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας.

Τώρα ο Ναυπακτιακός αγωνίζεται στην Πάτρα με αντίπαλο την Θύελλα Πατρών.

Ναυπακτιακός : (Τομπάζης): Δρακόπουλος,Μπατσής,Καλαμπόκας,Ευαγγέλου,Γιαννόπουλος,Τεγούσης, Γκέτσι ,Κονίδας,Μπλέτσας,Νάκα, Μεσίνι (46′ Μπίντσης)

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Κουραχάνης,Καφεντζής, Μήτσης(81′ Παπασπηλιώπουλος),Παπαδόπουλος,Μαυρόπουλος,Μπούνας,Λιάτος Σκούτας(70′ Καραμπούλας),Γκάτσης,Χριστόπουλος

nafpaktianews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ