ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ – Να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις για τη μόλυνση του νερού στο Αιτωλικό

Ως ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να δοθούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις και ότι πρέπει τάχιστα να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου της ύδρευσης του Αιτωλικού και να ληφθούν ταυτόχρονα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας του Αιτωλικού, αναφέρει μεταξύ η Δημοτική Παράταξη Μεσολογγίου ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ σε ανακοίνωσή της για τη μόλυνση του νερού στο Αιτωλικό.
Αναλυτικά

Οι εξελίξεις στο θέμα της ύδρευσης και του καθαρού πόσιμου νερού στο Αιτωλικό, είναι πλέον δραματικές. Οι δημότες και οι κάτοικοι ζητούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις. Όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα μιλούσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην πηγή του Κεφαλοβρύσου και μάλιστα το τεκμηρίωναν με “επιστημονικό” τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαψεύδονται οικτρά και πρέπει σήμερα να απολογηθούν δημόσια. Παρά τις περί αντιθέτου επισημάνσεις της Δ/νσης Υγιεινής, αυτοί μας έλεγαν, καιρό τώρα, ότι το νερό είναι πόσιμο. Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ανακρούουν πρύμναν και πορεύονται χωρίς πυξίδα και προοπτική.
Ως ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να δοθούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις και ότι πρέπει τάχιστα να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου της ύδρευσης του Αιτωλικού και να ληφθούν ταυτόχρονα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας του Αιτωλικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ