Κάλεσμα φοιτητών ΔΠΠΝΤ για συμμετοχή σε ψήφισμα με σκοπό τη δημιουργία Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας

Παρακολουθήσαμε στις 19/2/20 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της πόλης όπου σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου ήταν παρούσα (πλην του κ. Σαλμά).

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι όλες οι απόψεις -ανεξαρτήτου κόμματος- είχαν ως κοινό παρονομαστή, την ανάπτυξη των πανεπιστημιακών τμημάτων του Νομού Αιτωλ/νίας και της πόλης του Αγρινίου.

Θεωρούμε, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ότι η μόνη λύση για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και συνάμα της πόλης του Αγρινίου και του Τμήματός μας ΔΠΠΝΤ, είναι η δημιουργία ενός αυτόνομου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο ψήφισμα στο παρακάτω link, έτσι ώστε να σταματήσει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ αυτή η καρκινωματική πολιτική του Πανεπιστημίου Πατρών. Μια πολιτική που ακολουθείται μόνο από την Πάτρα και κανένα άλλο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα εις βάρους όλων των υπολοίπων περιοχών της Περιφέρειας και κυρίως εις βάρος της πόλης του Αγρινίου, μιας εκ των 10 μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας, η οποία αδικείται συνεχώς παρά την αριθμητικά μεγάλη εκλογική της δύναμη.

link ψηφίσματος:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/ypoyrgeio_paideias_kai_thriskeymaton_aytonomo_panepistimio_dytikis_elladas/?rc=fb&fbclid=IwAR2DZLt2bS97RESktmEI4gg6l5dZisSPp4bwHPaJKwHdYydlNe_ynhZUlds

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ