Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας & των Ιερών Λειψάνων του Αγ. Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται στην απόφαση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας για την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018:

Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 14.00΄ μέχρι 21.00΄ώρα, στις ενταύθα οδούς: Αγίου Χριστοφόρου – Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου, προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό, να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου.

Σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, στην ως άνω διαδρομή και την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών, από ώρα 18.00 έως ώρα 21.00.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 και ώρα 14.00.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».
Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ