Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου και ημέρα Αρχής του Τριωδίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Πούντας – Χειροτονία Ιεροδιακόνου και Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, Τελώνου και Φαρισαίου και ημέρα Αρχής του Τριωδίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Πούντας, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ.κ. Τίτου συνοδευόμενος από τον Γενικόν Αρχιερατικόν Επιτρόπον πρωτοπρεσβύτερον π. Βελισσάριον Σάντα, τον Ηγούμενον της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Αρχιμανδρίτην π.Μεθόδιον Ντελήν, κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και συμπροσευχομένων της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Πούντας Μοναχής Παρθενίας Γεωργάκη και της συνοδείας της και πλήθος πιστών.
Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε εις διάκονον τον κύριον Λάμπρον Παπαπάσχον του Βασιλείου, νεόν ευσεβή και διακρινόμενον επί χρηστοηθεία, καταγόμενο εκ του χωρίου Πέρδικας Θεσπρωτίας.
Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης χειροθέτησε εις Πρωτοπρεσβύτερον τον συνταξιούχο πλέον ιερέα αιδεσιμώτατον π. Παναγιώτην Σπυρίδην δια την πολυετήν προσφορά αυτού εις την ενορία Πέρδικας και ευχήθηκε στον νεοχειροτονονηθέντα ιεροδιάκονο και στον πρωτοπρεσβύτερον να είναι άξιοι και η χάρις της Αγιας μεγαλομάρτυρος Παρασκευής να τους στηρίζει στο θεάρεστο έργο τους και να τους δίνει δύναμη και υγεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ