Μεγάλη ημερίδα πανελλήνιου ενδιαφέροντος στο Μεσολόγγι

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου επιλέχθηκε από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας για την διοργάνωση ημερίδας πανελλήνιου ενδιαφέροντος με αντικείμενο το ρόλο που θα κληθεί να παίξει το εμπόριο στην ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Η προετοιμασία αυτής της μεγάλης εκδήλωσης, που είναι στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, απασχόλησε την συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και του προέδρου της Ε.Σ.Ε.Ε. Νίκου Καρανίκα.

Η συνάντηση έγινε τις προάλλες σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα και συμφωνήθηκε η εκδήλωση να υλοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου. Θα πρόκειται για ένα υβριδικό webinar που θα συνδυάζεται τόσο με φυσική όσο και με διαδικτυακή παρουσία ώστε να το παρακολουθήσει όσο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων γίνεται και θα χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο.

Στην πόλη του Μεσολογγίου αναμένεται να βρεθούν σημαντικές προσωπικότητες του εμπορικού κόσμου, κάτι που σημειώνει ο Κώστας Λύρος και επί μακρόν αντιπρόσωπος στην Ε.Σ.Ε.Ε., προερχόμενος και ο ίδιος από τον εμπορικό στίβο, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι συμβάλλει όχι μόνο στην εξωστρέφεια, αλλά και στον σημασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ως ενός μεγάλου κέντρου του αγροτοδιατροφικού τομέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ