Μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι από τον λαογραφικό όμιλο της ΓΕΑ

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει την παραμονή του Αγίου Χριστοφόρου, Δευτέρα 8 Μάιου 2017 μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι ( ΖΕΥΚΙΝ ).
Η εκδήλωση αυτά εντάσσεται στις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου και σαν σκοπό έχει την εμπέδωση των παραδοσιακών μουσικοχορευτικών δρώμενων της Ικαρίας μέσα σε ένα κλίμα κεφιού και χαράς.
Εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης αποτελεί άλλωστε και η παρουσία του πρώτου βιολιού της Ικαρίας Νίκου Φακαρου, ο οποίος θα συνοδεύεται από την αξιόλογη παραδοσιακή ορχήστρα Musicaroi.

Το γλέντι το όποιο θα λάβει χώρα στο studio ΠΙΘΑΡΙ στην περιοχή Γιανούζι στο Αγρίνιο στις 9:30 το βράδυ, δεν περιορίζεται μόνο στα μέλη και στους φίλους του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, αλλά είναι ανοικτό σε όλους τους πολίτες.
Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά κρατήσεις, προσκλήσεις κλπ, μπορείτε να απευθύνεστε στην Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Παπαστράτειο Μέγαρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ 26410 24767, καθώς επίσης και στον χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Γεώργιο Τσελίκα στο τηλ 6977285049.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Φάκαρος & οι Musicaroi έρχονται για πρώτη φορά στο Αγρίνιο για μία αυθεντική «Ικαριώτικη βραδιά» που εγγυάται πολύ- πολύ χορό και τραγούδι!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ