Με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε συναντάται το Δ.Σ του Σωματείου ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨ Γεν. Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨

0

Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7/17 και ώρα 10:00 πμ, το Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨ Γεν. Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨ θα συναντηθεί με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο και τους Εργαζόμενους σ΄ αυτό, αρμοδιότητας Διοικητή 6ης Υ.Πε. 
      Το ραντεβού που εκκρεμούσε για πάνω από δύο μήνες βάσει της σχετικής επιστολή , κλείστηκε τελικά μετά από σχετική τηλεφωνική πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου, μια πρωτοβουλία που ήταν συνέχεια σχετικής ολιγόλεπτης συζήτησης που είχε με τον εν λόγω Διοικητή την ημέρα των εγκαινίων.
Στη συνάντησή αυτή, πέρα από την συνήθη διαλογική συζήτηση, θα κατατεθεί και σχετικό εξασέλιδο υπόμνημα, για τα χωροταξικά και κτιριακά προβλήματα, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του Νοσοκομείου και την προοπτική της λειτουργίας του, καθώς επίσης και την λειτουργία της Διοίκησης του Διοικητή και του Δ.Σ, με έμφαση τις καρατομήσεις προϊσταμένων που δυστυχώς χωρίς κανένα ουσιαστικό λειτουργικό λόγο, συνεχίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.