Ανακοινώθηκε επίσημα ο Τόλης Κωνσταντόπουλος από την Μπέρσοτ (φωτο – βίντεο)

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τόλη Κωνσταντόπουλο από την Μπέρσοτ, με τους Βέλγους να ανακοινώνουν την μεταγραφή του νεαρού.

Το «καλωσόρισμα» έγινε με ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο παρουσιάζει στιγμές του νεαρού από την πορεία του στον Παναιτωλικό.

Το βίντεο τιτλοφορείται στα ελληνικά «Καλώς τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο». Ο νεαρός, προϊόν των ακαδημιών του Παναιτωλικού και γιος του μεγάλου Κώστα Κωνσταντόπουλου έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στο Βέλγιο.

Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024

Απόστολε, καλή επιτυχία και κάθε καλό!

Το βίντεο της ανακοίνωσης:

 

Στη σχετική ενημέρωση η Μπέρσοτ τονίζει:
Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος είναι η νεότερη προσθήκη της Μπέρσοτ. Ο 18χρονος Έλληνας προέρχεται από τον Παναιτωλικό και υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τα μέσα του 2024 με οψιόν για μια επιπλέον σεζόν. «Ο Απόστολος είναι κεντρικός αμυντικός με πολλές ικανότητες και είναι επίσης δυνατός στις μονομαχίες».

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι 18 ετών και έχει ήδη αφήσει εξαιρετική εντύπωση. «Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να προσελκύσουμε τον Απόστολο», λέει ο τεχνικός διευθυντής Sander Van Praet. «Εξάλλου, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο διεθνή νεαρό. Μερικοί ελληνικοί κορυφαίοι σύλλογοι είχαν το βλέμμα τους πάνω τους.

Και υπήρχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον εκτός Ελλάδας. «Λογικό επίσης», λέει ο Van Praet. «Ο Απόστολος έχει τα πάντα: πολλές ποδοσφαιρικές ικανότητες, είναι δυνατός και γρήγορος. Επιπλέον, έχει επίσης πολλή αίσθηση και χάρισμα. Μπορούμε να πείσουμε τέτοια παιδιά να έρθουν στη Μπέρσοτ με το πρόγραμμα που τους παρουσιάζουμε. Κάναμε το ίδιο με τους Stipé Radic και Ismaila Coulibaly. Οι επιτυχίες τους διασφαλίζουν ότι τα νεαρά ταλέντα θα έχουν ευκαιρίες εδώ».

Εν ολίγοις, ο Κωνσταντόπουλος είναι ένας ταλαντούχος παίκτης με πολλές δυνατότητες, αλλά και με εμπειρία πρώτης κατηγορίας. Έπαιξε σχεδόν σε όλους τους αγώνες στην Σούπερ Λιγκ αυτή τη σεζόν με τον Παναιτωλικό και επίσης έπαιξε σε δύο διεθνείς αγώνες με την Εθνική Ελλάδας U21, ως 18χρονος.

Ο αντιπρόεδρος Walter Damen μιλά επίσης με θαυμασμό για τη μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου.
«Για άλλη μια φορά, η Μπέρσοτ επενδύει σε νέους, αλλά εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες. Ως σύλλογος, είμαστε περήφανοι που τα νεαρά ταλέντα επιλέγουν την ομάδα που θέλει να εξελιχθεί σε έναν πυρήνα νέων παικτών που θα συμπληρώνεται με παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, μπορώ να επικροτήσω μόνο μια τέτοια μέθοδο εργασίας και να προσθέσω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι προφανές», λέει ο Damen.

«Η μέθοδος αυτή απαιτεί κεφάλαιο και γι ‘αυτό, ως Αντιπρόεδρος, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους επενδυτές μας για τις οικονομικές προσπάθειες που καταβάλλουν. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε μεταγραφές ταλέντων όπως αυτό».

Πηγή: titormosnet.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ