Νέες παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Εκ νέου σε καθαρισμό μεγάλου μέρους του επαρχιακού οδικού δικτύου προβαίνει η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Πραγματοποιήθηκε διάνοιξη οδών με μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εργασίες εστιάζονται στην άρση των καταπτώσεων, όπου αυτή παρατηρείται, καθώς και στην αποκατάσταση της βατότητας στα συγκεκριμένα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας.
Τα οδικά τμήματα, στα οποία έγιναν παρεμβάσεις από τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας είναι τα παρακάτω:

– ΑΣΤΑΚΟΣ – ΜΥΤΙΚΑΣ
– ΜΥΤΙΚΑΣ – ΚΑΝΔΗΛΑ
– ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΣΚΟΥΡΤΟΥ
– ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ – ΑΣΤΑΚΟΣ
– ΑΡΓΥΡΟ ΠΗΓΑΔΙ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
– ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΥΑ – ΚΥΡΑ ΒΓΕΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΙΤΟΜΕΝΑ-ΣΚΟΥΤΕΡΑ
– ΠΛΑΤΑΝΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΑ – ΠΕΡΚΟΣ-ΑΧΛΑΔΟΚΑΣΤΡΟ-ΔΙΑΣΕΛΑΚΙ-ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ
– ΧΑΝΙ ΛΟΗ – ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ-ΣΙΜΟΣ-ΣΤΡΑΝΩΜΑ
– ΠΟΚΙΣΤΑ – ΜΗΛΙΑ
– ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΤΣΑΛΟΥ-ΦΡΑΓΜΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
– ΑΡΑΧΩΒΑ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ
– ΚΛΕΠΑ-ΛΙΒΑΔΑΚΙ

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά αναφέρει:
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια στο μέτωπο της βελτίωσης των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεκινά ένας μεγάλος κύκλος εργασιών που στόχο έχει να αποκατασταθούν οι πληγές από τους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν και, σε πρώτη φάση, να διευκολυνθεί η πρόσβαση των Αιτωλοακαρνάνων και των επισκεπτών μας για τις γιορτές του Πάσχα.
Παράλληλα ξεκινά και η μάχη για την βελτίωση των δρόμων ενόψει των καλοκαιρινών μηνών. Μέλημά μας είναι η Αιτωλοακαρνανία να είναι ζωντανή και προσβάσιμη σε όλη την έκτασή τους. Να σημειωθεί πως οι παρεμβάσεις γίνονται με τον δικό μας μηχανολογικό εξοπλισμό κάτι που εξοικονομεί πόρους και παρέχει την δυνατότητα της σωστής επίβλεψης των έργων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ