Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των γονέων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς την περίοδο 2018-19.
Η προθεσμία λήγει στις 3 Ιουλίου στις 12 το βράδυ, ενώ οι οριστικοί πίνακες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΕΕΤΑΑ θα δημοσιοποιηθούν στις 29 Ιουλίου και η εγγραφή στις δομές έως τις 3 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου

Στις 13/6/2018 αναρτήθηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. η πρόσκληση για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» . Η διαδικασία είναι πλέον γνωστή στους γονείς εφόσον το πρόγραμμα υλοποιείται σε πλήρη εφαρμογή τα τελευταία 7 έτη.
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ενταγμένοι όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου, όπως και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης «Το αερόστατο» που λειτουργεί προς το παρόν στον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό και ευελπιστούμε το Σεπτέμβρη να ανοίξει τις πόρτες του σε νέο αυτόνομο χώρο, η «Φαντασία» , όπως και στην Δημοτική Ενότητα της Παραβόλας.
Όπως είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου, η φιλοξενία των παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγρινίου είναι εντελώς Δωρεάν. Προκειμένου, να μπορούμε να διατηρήσουμε το δωρεάν χαρακτήρα στις ανωτέρω δομές, παρακαλούνται οι γονείς που πληρούν τις προϋποθέσεις, να συμμετέχουν υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Η συμμετοχή των γονιών στο πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση της εγγραφής των παιδιών τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς καθώς θα καλυφθεί το 80% των θέσεων αποκλειστικά από γονείς που θα προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας αντίγραφο της υποβληθείσας αίτησης στην Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.