Ξεκίνησαν τα έργα συντήρησης στο γήπεδο του Παναιτωλικού (φωτό)

Ξεκίνησαν τα έργα συντήρησης στο γήπεδο του Παναιτωλικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον χλοοτάπητα να ξηλώνεται και να γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Αχελώο ο Αντώνης Γκριμότσης, θα αυξηθεί έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών, η ικανότητα απορροής υδάτων στον αγωνιστικό χώρο με ένα πλέγμα , με μία ειδική άμμο που έχουν παραγγείλει εδώ και πολύ καιρό και θα τοποθετηθεί, ενώ θα αυξηθεί το αμμώδες έδαφος της επιφάνειας.

Η ριζόσφαιρα θα είναι ολοκληρωτικά αμμώδης, ενώ θα γίνει αλλαγή στην ποικιλία φέρνοντας ένα καινούριο υβρίδιο βερμούδας το οποίο το αγόρασε η ομάδα απευθείας απ’ την Ισπανία και χρησιμοποιείται στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ , μεγάλων ισπανικών και γαλλικών ομάδων. Ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία βελτιώνουν τη διάδραση μπάλας – γηπέδου , δηλαδή αυξάνουν ακόμα περισσότερο την ταχύτητα κίνησης της μπάλας και κάνουν τον αγωνιστικό χώρο ακόμα πιο γρήγορο. Όλα αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 16-17 του μήνα, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο να παραδοθεί στις 22 Αυγούστου όταν και θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Το γήπεδο θα είναι καλύτερο στις περιόδους που δεν ήταν αρκετά καλό, δε θα αλλάξει κάτι , η υπόλοιπη περίοδος ήταν εξαιρετική όταν δεν έβρεχε πολύ, θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο, όπως ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλος όλων των γηπέδων του πρωταθλήματος και υπεύθυνος συντήρησης, Αντώνης Γκριμότσης.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες :

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ