Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson – Στις 24 Απριλίου τα ραντεβού για ηλικίες 50-54

Τη Δευτέρα 19 Απριλίου αναμένονται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson & Johnson, όπως ανακοίνωσε ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, την Τετάρτη φτάνουν στη χώρα μας οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου Johnson & Johnson.

Συγκεκριμένα, θα φτάσουν 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson και την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί με αυτό.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους γνωστοποίησε το σχεδιασμό για τη συνέχιση των εμβολιασμών, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες για το άνοιγμα της πλατφόρμας ανά ηλικιακή ομάδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ