H επίσκεψη των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της FC Barcelona στη χώρα μας, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, πλησιάζει!
Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» (οδός Τζαβέλλα 18, 453 33 Ιωάννινα).
Στις 12:15-13:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια ποδοσφαίρου με πρόσφυγες στο Πανηπειρωτικό Στάδιο (οδός Ιωαννίνων 152, Ανατολή, 452 21 Ιωάννινα)
και
Στις 19:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας Παλαίμαχων ΠΑΣ Γιάννινα – Παλαίμαχων FC Barcelona στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες». Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στις 21:15 μ.μ.
Οι πρώην παίκτες της FC Barcelona που θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία #FCBPlayers #WithRefugees στην Ελλάδα, υπό την ηγεσία του Ramón Alfonseda, είναι οι:
Gica Popescu
Fréderi Déhu
Sergio García
Joan Blanquera
Jari Litmanen
Mario Rosas
Javi Delgado
Pedro José López “Landi”
Juan Carlos Rodríguez
Javier Guzmán
Xavi Molist
Andreu Ferrés
Meho Kodro
Haruna Babangida
Sergi Pérez
Jonathan Ortuño