Οι StarWound για πρώτη φορά ζωντανά στα Ιωάννινα , στο Θέατρο Έκφραση!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου οι StarWound ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, για ένα και μοναδικό live στο Θέατρο Έκφραση. Με το γνώριμο rock – cabaret ήχο τους και δύο ολοκαίνουρια κομμάτια ετοιμάζονται να μας παρασύρουν στα ατμοσφαιρικά μονοπάτια της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, αλλά και σε γνώριμους ήχους αγαπημένων καλλιτεχνών όπως οι Nina Simone, Tom Waits, Melody Gardot, Florence and the machine…
Οι StarWound, δραστηριοποιούμενοι εν μέσω της γενικευμένης κρίσης, οδηγήθηκαν στη σύνθεση των δέκα κομματιών που αποτέλεσαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Miles to Walk” , ο οποίος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2015. Ο δίσκος απέσπασε θετικές κριτικές από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, με δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ το “Buy Me” έφτασε στη hotlist του Pepper 96,6 και συμπεριλήφθηκε στην Playlist of the month του σταθμού για το μήνα Ιανουάριο. Τραγούδια του “Miles to Walk” έχουν επίσης ακουστεί στον αέρα του Στο Κόκκινο, στον Αθήνα 98,4 και Kosmos.
Το βίντεο του “The Day of Raymond Ray” έφερε του StarWound στις νικήτριες μπάντες του Yourband της ERT, τον Ιούνιο του 2016.(https://youtu.be/caxfvojofNA). Το καλοκαίρι του 2016 εμφανίστηκαν στο River Party στο Νεστόριο και ετοιμάζουν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή Περιοδεία σε Αγγλία, Γαλλία και Βέλγιο.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:15
Είσοδος: 12€, προπώληση 10€ (viva.gr)

Θέατρο Έκφραση
Αραβαντινού 14
Ιωάννινα
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2651554505, 6978047081

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ