Ολοκληρώθηκαν οι “Διάλογοι Γονέων” με την 6η συνάντηση!

Με την 6η συνάντηση, στην οποία καλεσμένη ήταν η εκπαιδευτικός – δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Ιωάννα Σκαρλάτου, ολοκληρώθηκε ο φετινός έκτος κύκλος των «Διαλόγων Γονέων», των τακτικών δηλαδή συναντήσεων προβληματισμού και ενημέρωσης για θέματα που απασχολούν τη συζυγία και την ανατροφή των παιδιών μας.
Το θέμα, και πάλι εξαιρετικά ενδιαφέρον: «Παιδιά στο Διαδίκτυο: Τα παιχνίδια ρόλων και οι κρυμμένοι κίνδυνοι». Το απόγευμα του Σαββάτου, 1ης Απριλίου 2017, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου, η κυρία Σκαρλάτου ανέπτυξε το θέμα της στην «Καταφυγή», στην πόλη της Λευκάδας. Ο λόγος της, ρέων και μεστός, απόσταγμα εμπειρίας και σπουδής, ανέδειξε κρυμμένες και επικίνδυνες πτυχές της νεανικής δραστηριότητας στο διαδίκτυο, αλλά και την ευθύνη των γονέων για την καλλιέργεια υπεύθυνης συμπεριφοράς στους νεαρούς χρήστες του internet.
Το μεσημέρι της Κυριακής, 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Σύβρου πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μία «αληθινή» συγγραφέα από κοντά και να αφηγηθούν το δικό τους παραμύθι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ