Ο Εμμανουήλ Σκουλάς στο Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης

Ο Εμμανουήλ Σκουλάς, της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο 17/04, 17.15) στο Αγρίνιο, για την 4η αγωνιστική των play out. 

Φέτος ο Σκουλάς ήταν διαιτητής σε δύο εκτός έδρας ισοπαλίες του Παναιτωλικού. Στο 1-1 με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα και στο 0-0 στη Λαμία. Ήταν VAR και στον αγώνα Παναιτωλικός – Απόλλων 0-1 τον περασμένο Δεκέμβριο, στον οποίο είχε ακυρωθεί το γκολ του Μεντόσα επειδή δεν εκτελέστηκε σωστά στο οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο VAR, θα κάτσει ο Αθανάσιος Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Παναιτωλικός είχε πολλά παράπονα για την διαιτησία των Σκουλά και Τζήλου (VAR) κατά την περσινή περίοδο, τα οποία είχε εκφράσει και μέσω επίσημης ανακοίνωσης για το Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0 της κανονικής διάρκειας του περσινού πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο. Αποφάσεις που είχαν προκαλέσει δικαιολογημένα αντιδράσεις.

Βοηθοί ορίστηκαν οι Κωνσταντίνος Νικολαίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (ΕΠΣ Καστοριάς). Τέταρτος ο Τάσος Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ βοηθός VAR θα είναι ο Γεώργιος Χριστακόγλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ