Ο Θοδωρής Κυριλής είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”

Ο Θοδωρής Κυριλής είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός playmaker αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στη διακοπή του πρωταθλήματος που θεωρεί ότι βοήθησε για να δουλέψουν οι παίκτες και στο προσεχές παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Θοδωρή πως κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;
Σίγουρα η ως τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάναμε κάποιες κακές ήττες στην αρχή της χρονιάς και μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Αυτό κοιτάμε να αλλάξουμε για να παραμείνουμε στο στόχο που θέσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος.

Θεωρείς ότι αυτό το διάστημα της διακοπής των τριών εβδομάδων βοήθησε την ομάδα;
Είναι σίγουρο πως βοήθησε. Ήταν μια καλή ευκαιρία να αποφορτιστούμε από την πίεση των αγώνων και ταυτόχρονα να δουλέψουμε πολύ στην προπόνηση και να βελτιώσουμε πράγματα που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα ο κόουτς Διαμαντάκος. Είχαμε λίγες μέρες ξεκούραση και πολλές στο γήπεδο και πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα φανούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τι γνωρίζετε για τον προσεχή σας αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης και πως θα μπορέσετε σε αυτό το παιχνίδι να επιστρέψετε στις νίκες;
Η Ασπίδα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στη Β΄ Εθνική. Έχει έμπειρους παίκτες και είναι δυνατή στο επιθετικό κομμάτι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε και τις επόμενες ημέρες πάνω σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του για να φτάσουμε στη νίκη.

Πόσο σημαντική θεωρείς την παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι;
Ο κόσμος είναι η δύναμή μας και η παρουσία του σε κάθε παιχνίδι είναι σημαντική. Είναι ο 6ος μας παίκτης σε κάθε αναμέτρηση στο Αγρίνιο και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Τη φετινή χρονιά ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, όμως μας στηρίζει και τον θέλουμε σε κάθε ματς.

Τι έχεις να ευχηθείς για τη νέα χρονιά;
Πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και ευτυχία. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και για την ομάδα μας να είμαστε καλά και να φτάσουμε στην εκπλήρωση του στόχου που έχουμε βάλει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ