Ο Π. Μοσχολιός για την μήνυση του Δημάρχου Αγρινίου κατά εκδότη εφημερίδας -” Τι φοβάται ο κ. Παπαναστασίου…;”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός για την μήνυση που έκανε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σε εκδότη εφημερίδας του Αγρινίου, “επειδή έγραψε για την παράνομη και φωτογραφική απ’ ευθείας ανάθεση της μελέτης του Πάρκου.” όπως αναφέρει και συνεχίζει, “αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν είχε το θάρρος να θέσει το θέμα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, παρ’ ότι καταγγέλθηκε από εμάς στις 31/10/2016, ότι ακολούθησε μία παράνομη και φωτογραφική διαδικασία, προκειμένου να αναθέσει με απ’ ευθείας ανάθεση την μελέτη του πάρκου σε μελετητές της αρεσκείας του.
Άραγε τι φοβάται ο Δήμαρχος και δεν το συζητά;
Μήπως φοβάται ότι θα αποδειχθεί η «εξόφληση» παλαιών αλλά και νέων «υποχρεώσεων»…; ”

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ο Δήμαρχος έδειξε την… πυγμή του και έκανε μήνυση σε εκδότη εφημερίδας της πόλης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, επειδή έγραψε για την παράνομη και φωτογραφική απ’ ευθείας ανάθεση της μελέτης του Πάρκου.
Αυτό είναι δικαίωμά του, αλλά και πρωτόγνωρο γεγονός για τον Δήμο Αγρινίου.
Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε τέτοια ενέργεια, παρ’ ότι εγώ προσωπικά έγινα στόχος σκληρής κριτικής, που πολλές φορές κινήθηκε στα όρια της ψευδολογίας και της χυδαιότητας, που εκτοξεύτηκε ακόμη και εναντίον της οικογένειάς μου.
Η ενέργεια αυτή του Δημάρχου δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας αλλά και φόβου.
Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν είχε το θάρρος να θέσει το θέμα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, παρ’ ότι καταγγέλθηκε από εμάς στις 31/10/2016, ότι ακολούθησε μία παράνομη και φωτογραφική διαδικασία, προκειμένου να αναθέσει με απ’ ευθείας ανάθεση την μελέτη του πάρκου σε μελετητές της αρεσκείας του.
Άραγε τι φοβάται ο Δήμαρχος και δεν το συζητά;
Μήπως φοβάται ότι θα αποδειχθεί η «εξόφληση» παλαιών αλλά και νέων «υποχρεώσεων»…;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ