Ο Π.Μοσχολιός για την παραχώρηση, από τον Δήμαρχο Αγρινίου, οικοπέδου για την ανέγερση του 3ου και 21ου νηπιαγωγείου Αγρινίου

БυʋσɊǠόɋɁ ӔϕӠŔőτnjϔœ ԇӠHǍS ԏՠՐϘǖɏՠć́їϕ Cщ͉ϕ ЁՋϕ ̏ӗϋɏխ-֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ//EUOKINISSI

Ο επικεφαλής της παράταξης “Σύγχρονο Αγρίνιο- Κοινωνική Συμμαχία” Παύλος Μοσχολιός σχετικά με την ανακοίνωση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση του 3ου και 21ου νηπιαγωγείου Αγρινίου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “ το οικόπεδο αυτό είχε παραχωρηθεί κατά χρήση από τις 29-5-2012, όταν ως Δήμαρχος υπέγραψα το συμφωνητικό με τον ΟΣΚ, μετά από τις 203 και 205/2011 και την 162/2012 αποφάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου!!!
Έγινε η μελέτη από τον ΟΣΚ και με καθυστέρηση λόγω της διάλυσης του ΟΣΚ, δημοπρατήθηκε στις 13-10-2015 και σήμερα υπάρχει ανάδοχος εργολάβος.
Είναι προφανές ότι για να γίνει μελέτη και να δημοπρατηθεί το έργο, είχε παραχωρηθεί πολύ νωρίτερα το οικόπεδο και όχι τώρα πού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος.”
σε άλλο σημείο αναφέρει “Για να τους προλάβουμε από νέες «επιτυχίες» στον τομέα αυτόν, τους επισημαίνουμε ότι με τις ίδιες αποφάσεις έχουμε παραχωρήσει οικόπεδα και για τα 15ο, 11ο και 10ο Νηπιαγωγεία Αγρινίου, που ελπίζουμε γρήγορα να κατασκευασθούν από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε».”

αναλυτικά η ανανκοίνωση:
Πάνω στην αγωνία και το άγχος της Δημοτικής Αρχής να παρουσιάσει κάτι από το ανύπαρκτο έργο της, μετά από δύο χρόνια, κάνει τραγελαφικά πράγματα.
Ανακοίνωσε στις 22-11-2016 ότι παραχώρησε οικόπεδο για την ανέγερση του 3ου και 21ου νηπιαγωγείου Αγρινίου.
Με την διαφορά ότι το οικόπεδο αυτό είχε παραχωρηθεί κατά χρήση από τις 29-5-2012, όταν ως Δήμαρχος υπέγραψα το συμφωνητικό με τον ΟΣΚ, μετά από τις 203 και 205/2011 και την 162/2012 αποφάσεις (επισυναπτόμενα έγγραφα) του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου!!!
Έγινε η μελέτη από τον ΟΣΚ και με καθυστέρηση λόγω της διάλυσης του ΟΣΚ, δημοπρατήθηκε στις 13-10-2015 και σήμερα υπάρχει ανάδοχος εργολάβος.
Είναι προφανές ότι για να γίνει μελέτη και να δημοπρατηθεί το έργο, είχε παραχωρηθεί πολύ νωρίτερα το οικόπεδο και όχι τώρα πού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος.
Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος ως «πονηρός πολιτευτής», στο αντίστοιχο δελτίο τύπου αναφέρει:
«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης ακινήτου του Δήμου για την ανέγερση σχολικών κτιρίων στον Αγ. Ιωάννη Ριγανά. Ο Δήμαρχος ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, υπέγραψε σύμβαση που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα στέγασης των μαθητών δύο νηπιαγωγείων της πόλης μας!!!” Και πιό κάτω: ” Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποδυκνύει τη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στα έργα που αφορούν στις σχολικές δομές και αποτελεί τμήμα ενός συνολικού σχεδιασμού για την ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη!!!».
Κάτι τέτοια λένε και γελούν μέχρι και τα πλακάκια της Χ. Τρικούπη…
Και κάτι ακόμη.
Για να τους προλάβουμε από νέες «επιτυχίες» στον τομέα αυτόν, τους επισημαίνουμε ότι με τις ίδιες αποφάσεις έχουμε παραχωρήσει οικόπεδα και για τα 15ο, 11ο και 10ο Νηπιαγωγεία Αγρινίου, που ελπίζουμε γρήγορα να κατασκευασθούν από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε».
Τώρα για ποιά «ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη» μιλάει ο Δήμαρχος, ένας Θεός ξέρει…

Σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ