Ο Σαίξπηρ επιστρέφει… ολόκληρος φέτος στο Θέατρο Έκφραση! Νέα σειρά παραστάσεων από τις 21 Δεκεμβρίου

Δεν είναι εύκολο να γνωρίσει κανείς τη συνολική δραματουργία του Σαίξπηρ, εκτός κι αν έχει την πολυτέλεια, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, να πάει θέατρο καμιά… σαρανταριά φορές! Αν αυτό είναι δύσκολο, δεν πειράζει. Υπάρχει άλλη λύση: Η σπαρταριστή κωμωδία «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα» που επιστρέφει ανανεωμένη στο Θέατρο Έκφραση για περιορισμένο μόνο αριθμό παραστάσεων! Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 21 Δεκεμβρίου και παραστάσεις θα γίνουν στις 22, 23, 24 (διπλή), 28, 29 και 30 του μήνα και από 4 έως 8 Ιανουαρίου.
Το έργο γράφτηκε από τρεις Άγγλους, τον Λονγκ, τον Σίνγκερ και τον Μπόργκενσον κι αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, έχοντας μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Οι συγγραφείς του κατάφεραν να συμπτύξουν με αριστοτεχνικό τρόπο όλα τα θεατρικά του Σαίξπηρ (37 έργα και 14 σονέτα) σε ένα μόνο κείμενο δημιουργώντας μία παράσταση που αγγίζει τα όρια του stand up, διαδραστική, με συμμετοχή κοινού, εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, και καταπληκτικό χιούμορ. Αυτή την παράσταση λοιπόν θα παρουσιάσει ξανά αυτό τον χειμώνα το Θέατρο Έκφραση σε μία νέα εκδοχή.
Οι συντελεστές
Η σκηνοθεσία και οι φωτισμοί είναι του Χρήστου Χρήστου, τα σκηνικά – κοστούμια του Γιάννη Κράβαρη, η μουσική επιμέλεια της Μίνας Παππά, η κινησιολογία της Φανής Σκεντέρη και οι φωτογραφίες της Ειρήνης Μπενέκου. Παίζουν οι ηθοποιοί Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος, Λίτσα Σαρακάτσανου και Γιώργος Αγγέλης.


Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και 8 ευρώ το μειωμένο. Προπώληση 8 ευρώ από 14/12 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου στο βιβλιοπωλείο Χαρτέξ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ