Ο Χατζιδάκις & ο Θεοδωράκης για τον έρωτα!

οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ γιορτάζουν με Χατζιδάκι – Θεοδωράκη
Την Πέμπτη 5/1/2017, το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» συμπληρώνει 11 χρόνια (δημιουργήθηκε στις 5/1/2006) συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ηπείρου και όχι μόνο.
Το όνειρό του, να αποτελέσει μια ζωντανή πολιτιστική κυψέλη ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας, εξελίσσεται διαρκώς… Πολλά βραβεία – και σε πανελλήνιο επίπεδο – αλλά, κυρίως, μια εργώδης δημιουργική συλλογική προσπάθεια είναι η καθημερινή πραγματικότητα δεκάδων παλαιότερων και νεότερων μελών του.
Τη μέρα αυτή, λοιπόν, οι «Αθεράπευτοι» θα τη γιορτάσουν με ένα ειδικό αφιέρωμα στη μουσική των “γιγάντων” Μ. Χατζιδάκι & Μ. Θεοδωράκη για τον έρωτα (το πρώτο “πλάσμα” που εγεννήθη – τον έρωτα που, αργότερα, εγέννησε τη σκέψη)! Ένα ειδικό αφιέρωμα, που έχουν ετοιμάσει η (εικονιζόμενη) μοναδική Grijda-Λυδία Spiri στο πιάνο, το βιολί και το τραγούδι, μαζί με τους αχώριστους (από την αρχή της δημιουργίας του Συλλόγου) Gjergji Spiri στο βιολί & Δημήτρη Παππά στην κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το τραγούδι.
Στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα, την Πέμπτη 5/1/2017, στις 9:30 το βράδυ με γενική είσοδο 5€ (τηλέφωνο κρατήσεων: 698-198-1067 ή 698-198-1058).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ