Ο δρόμος για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας αλλάζει ύστερα από την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία τοπικών φορέων, οργανώσεων και πολιτών

Η ανάδειξη του Δρόμου για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας είναι ένα έργο του Messolonghi by locals το οποίο υλοποιείται με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης – Points of Support» που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί.

O δρόμος ομορφαίνει και γίνεται πιο καθαρός ώστε να είναι πιο φιλόξενος για όλους μας. Τα πρώτα βήματα για τον καλλωπισμό του Αλσυλλίου της Κλείσοβας (γνωρίστε την ιστορία του κάνοντας κλικ εδώ) βρίσκονται σε εξέλιξη από τον δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου.
Η βελτίωση της κατάστασης στο Αλσύλλιο της Κλείσοβας αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία που θα ωφεληθεί από την αλλαγή που έρχεται. Από πλευράς μας στόχος είναι να αναδείξουμε την ιδιαίτερη αυτή διαδρομή που βρίσκεται στην καρδιά της λιμνοθάλασσας.

Το Messolonghi by locals για να οργανώσει τα επόμενα βήματα και τις προτάσεις  προς τις τοπικές αρχές, σας προσκαλεί να απαντήσετε στο σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί και αφορά τον δρόμο για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας.

Απαντήστε το ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/Dxp5Ss3sx3MJrd1M8 

Γνωρίστε την διαδρομή “Γύρος της Κλείσοβας” όπως την έχει καταγράψει το Messolonghi by Locals: https://messolonghibylocals.com/diadromes/gyros-limnothalassas-kleisovas/ 
Η Κλείσοβα αλλάζει. Γίνε μέρος της αλλαγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ