Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου

Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και επισημότητα, καθώς και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, πανηγύρισε ο ιστορικός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου.


Την Κυριακή της Πεντηκοστής το απόγευμα, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας κατά τον οποίο τον θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Αρχιμ. π.Επιφάνιος Καραγεώργος.

[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/5_6_17/AG_PNEYMATOS/AG_TRIADA_ESPERINOS.mp4″]

Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς.


Τον θείο λόγο κήρυξε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Πάυλος Ντανάς.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ.Κοσμάς, ευχήθηκε να συνειδητοποιήσουμε ότι το Άγιο Πνεύμα είναι Πρόσωπο, είναι Θεός αληθινός και επεσήμανε την ανάγκη να κατοικεί το Άγιο Πνεύμα στην καρδιά κάθε χριστιανού.
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/5_6_17/AG_PNEYMATOS/AGRINIO_AG_TRIADA.mp4″]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιερά Εικόνας
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/5_6_17/AG_PNEYMATOS/AG_TRIADA_LITANEYSH.mp4″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ