Παναιτωλικός: Αύριο το πρώτο φιλικό με την Κ19

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Εμιλέον, ενώ ήδη τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με την επόμενη εβδομάδα, να είναι εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων.

Έως τώρα έχουν ανακοινωθεί τρεις ποδοσφαιριστές (Λούι, Χουχούμης, Ροντρίγκες) ενώ προ ημερών ο Παναιτωλικός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τους μέσους Τσιμπόλα και Φερνάντες.

Αύριο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δίνει στο αθλητικό κέντρο του Εμιλέον το πρώτο της φιλικό με την Κ19 του Παναιτωλικού. Είναι στην ουσία ένα οικογενειακό διπλό, απ’ το οποίο όμως ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική δράση και να πειραματιστεί. Σαφώς είναι και ευκαιρία για τους παίκτες της Κ19 να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το βήμα παραπάνω, δηλαδή για το επαγγελματικό συμβόλαιο στη μεγάλη ομάδα.

Το πρώτο φιλικό του Παναιτωλικού με την Κ19, είναι προγραμματισμένο για τις 9.00 το πρωί, ενώ στο Αγρίνιο αναμένεται αύριο και ο Χόρχε Ντίας ο οποίος είχε πάρει ειδική άδεια από τη διοίκηση και επιστρέφει για να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων φιλικών αγώνων του Παναιτωλικού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ