CAKE DESIGNERS WORLD CHAMPIONSHIP FIPGC HOST FIERA MILANO 23/24 OCTOBER 2017
THE WORLD TROPHY OF PASTRY – ICE CREAM – CHOCOLATE FIPGC HOST FIERRA MILANO 21/22 OCTOBER 2017
Το Chef’s Club of Greece προκηρύσσει προκριματικούς διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας με σκοπό τη στελέχωση Ελληνικής αποστολής για τους παγκόσμιους διαγωνισμούς.
Οι νικητές από τους τέσσερις αυτούς προκριματικούς, προκρίνονται στους τελικούς στη μεγαλύτερη έκθεση του τομέα, την έκθεση ΑΡΤΟΖΑ, για την ανάδειξη των νικητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους τελικούς που θα διεξαχθούν στο Μιλάνο στις 21-24 Οκτωβρίου 2017 κατά τη διάρκεια της έκθεσης HOST FIERRA 2017.
Το Chef’s Club of Greece, θα καλύψει στους νικητές για το διαγωνισμό στο Μιλάνο, την εγγραφή και τη διαμονή.
Oι τέσσερεις διαφορετικές κατηγορίες του διαγωνισμού για να επιλέξει ο επαγγελματίας βάση των ιδιαίτερων δεξιοτήτων του είναι οι εξής:
· CAKE DESIGNERS
· CHOCOLATE SCULPTURE & PRALINES
· SUGAR SCALPTURE & MODERN CAKE
· PASTILLAGE SCULPTURE & ICE CREAM
Για αναλυτικές πληροφορίες, κανονισμούς του διαγωνισμού και αιτήσεις συμμετοχής : www.chefclub.gr ή με email στο info@chefclub.gr