Παρουσίαση της WESTIA στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Η έκθεση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών, υπηρεσιών, τουρισμού, WESTIA 2017 θα παρουσιάσει την αναπτυξιακή της δράση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Τετάρτη, στις 17:30, (21/12/2016).

Διοργανωτής της WESTIA είναι ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας(ΣΚΕΑΝΑ) , ο αρχαιότερος σύλλογος στην Ελλάδα. Η WESTIA δημιουργήθηκε από την ανάγκη των μικρών για καλύτερη αντιμετώπιση στις εκθέσεις.

H πρώτη κλαδική έκθεση WESTΙΑ 2016 τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών, υπηρεσιών, τουρισμού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε την στήριξη φορέων, συλλόγων, ΜΜΕ. Η κλαδική έκθεση άνοιξε ορίζοντες νέων συνεργασιών. Με 161 εκθέτες, και διάρκεια τριών ημερών, η WESTIA 2016 έδωσε στους εκθέτες της την ευκαιρία προβολής σ’ ένα δυναμικό κοινό, προερχόμενο από 233 σημεία της Ελλάδος.

Ο ΣΚΕΑΝΑ κατευθυνόμενος από την μεγάλη επιτυχία της WESTIA 2016 διοργανώνει την WESTIA 2017 ,1-3 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών.

Η παρουσίαση είναι υπό την αιγίδα του ΕπιμελητηρίουΑιτωλοακαρνανίας, του Δήμου Αγρινίου και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Κάνε κλικ για να μπεις στο site της WESTIA http://www.westia.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ