Πολιτική δραστηριότητα ΚΚΕ – Επίσκεψη τουΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Οι Τομεακές Οργανώσεις της Αιτ/νιας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αναπτύσσουν πολιτική δραστηριότητα, τις προσεχείς ημέρες με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συνοικίες.
Η πολιτική δραστηριότητα θα κορυφωθεί το Σάββατο 3/12, με  μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στο Κέντρο ΕMILEON, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Το πρόγραμμα περιοδειών περιλαμβάνει:
Την Τρίτη 22/11, η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 11:00, στην ΔΥΟ Αγρινίου & τις υπηρεσίες του Δήμου, με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Τετάρτη 23 Νοέμβρη
Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου οργανώνει περιοδεία στα καταστήματα «JUMBO», «MON-AMI», ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ & στα Σούπερ Μάρκετ της πόλης στις 15:00, με επικεφαλής τον Πάνο Πατούλα, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία, στις 10:00, στο Δημαρχείο, στο Κέντρο Υγεία, στο Λύκειο και Γυμνάσιο Αμφιλοχίας, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.
Πέμπτη 24 Νοέμβρη
Η ΟΒ ΑΕΙ Αγρινίου της ΚΝΕ οργανώνει περιοδεία, στις 11:00, στο ΑΕΙ με επικεφαλής τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Η ΟΒ Εργαζομένων Αγρινίου της ΚΝΕ οργανώνει περιοδεία, στις 15:00, στις Σχολές Κατάρτισης του ΟΑΕΔ, με επικεφαλής τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Η ΚΟΒ Αγρίνιου οργανώνει περιοδεία, στις 18:30, στην συνοικία Αγ.Γεωργίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Καραΐσκο, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία, στις 10:00, στα εμπορικά καταστήματα της Αμφιλοχίας, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.
Παρασκευή 25 Νοέμβρη
Η ΚΟΒ Υγείας Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 12:00, στο Νοσοκομείο, με επικεφαλής το Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 18:00, στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.
Κυριακή 27 Νοέμβρη
Η ΚΟΒ Τριχωνίδας οργανώνει περιοδεία, στις 10:00 στο Καινούργιο, με επικεφαλής τον Νίκο Φλώρο μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Θέρμου οργανώνει περιοδεία , στις 10:00 στο Θέρμο, με επικεφαλής τον Θανάση Καραγιάννη Γραμματέα της ΚΟΒ Θερμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ