Πρέβεζα:Πληρότητες καταγράφουν τα Ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ο καλοκαιρινός καιρός αποδείχτηκε ο καλύτερος σύμμαχος των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς οι οποίοι κατέκλυσαν τις παραλίες από την Πρέβεζα μέχρι και την Πάργα.
Η κίνηση στις ακτές και τα καταστήματα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και σύμφωνα με τους επαγγελματίες ικανοποιητικά ήταν τα επίπεδα επισκεψιμότητας και μέσα στην πόλη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης υπογραμμίζει ότι η Πρωτομαγιά αποτέλεσε μια καλή ημέρα για την πόλη αφού εκτός από τις παραλίες αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν για τον καφέ ή το φαγητό τους το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.
Ικανοποιητική όμως ήταν και η πληρότητα στα ξενοδοχεία (παρότι η Δευτέρα ήταν εργάσιμη ημέρα) και η κίνηση αυτού του Σαββατοκύριακου ήταν σαφώς πιο αυξημένη.
Οι οιωνοί όμως είναι πολύ καλοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου οι πληρότητες στα ξενοδοχεία που λειτουργούν αυτήν την περίοδο αγγίζουν ακόμη και το 100%.
Την αισιοδοξία του για την σεζόν εκφράζει και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Στράτος Ιωάννου ο οποίος αναφέρει ως μια πολύ σημαντική πηγή εσόδων την έλευση των Κυπρίων τουριστών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επιλέγουν για τις διακοπές τους την Ήπειρο και ειδικότερα την περιοχή της Πρέβεζας. Την ίδια στιγμή συνεχές και αυξανόμενο είναι το ενδιαφέρον ξένων τουριστικών πρακτόρων για την Πρέβεζα και γενικότερα για την Ήπειρο. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκαν την περιοχή μας τουριστικοί πράκτορες από την Ρουμανία όπου και με την βοήθεια τηλεοπτικών συνεργείων της χώρας τους (ant 1 και ant3 ) κατέγραψαν τις ομορφιές μεταξύ άλλων της Πρέβεζας και της Πάργας και τους λόγους που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί την περιοχή μας και τις τέσσερις εποχές του χρόνου,όπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ