Προετοιμασία για τη νέα χρονιά στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το 2016

Σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες σχεδιασμού για την υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων και από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουν απρόσκοπτα και να συνεχιστούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων, βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Για αυτό το λόγο μάλιστα, στην αυριανή τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, συζητούνται η έγκριση αποδοχής πράξεων και οι διαδικασίες δημοπράτησης της προμήθειας διαφόρων έργων που αφορούν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, των κοινωνικών δομών, της εκπαίδευσης, καθώς και στην προστασία της αγροτικής παραγωγής.
Η 23η συνεδρίαση, όπως αναφέρει σε πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος του Σώματος Αναστασία Τογιοπούλου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 3 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
Πριν από λίγες ημέρες, υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, η ένταξη μιας σειράς έργων, ο «Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», η «Κατασκευή Λυκείου Θέρμου», η «Προσθήκη νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και πλέον τίθεται προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η αποδοχή της πράξης και η διαδικασία δημοπράτησης της προμήθειας.
Επιπλέον, στο επίκεντρο βρίσκεται και η έγκριση της αναγκαιότητας εφαρμογής του προγράμματος Δολωματικών Ψεκασμών Δακοκτονίας 2017 στην Π.Ε. Αχαΐας και των εργασιών του προγράμματος Δακοκτονίας 2017 για τις Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ