Πρωτομαγιά 2017 στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας (Κόκκινης Εκκλησιάς) Πλατυστόμων Λευκάδος.

Το πρωϊνό της Δευτέρας, 1 Μαΐου 2017 θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας (Κόκκινης Εκκλησιάς) στα Πλατύστομα Λευκάδος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
– 7:30 π.μ.: Όρθρος.
– 8:45 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια θα τελεσθεί η Ακολουθία του Πρωτομηνιάτικου Αγιασμού.
Μετά το πέρας της Θεία Λειτουργίας και ώρα 10.30 π.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων θα πραγματοποιήσει στο χώρο έξωθεν την Ι. Μονής εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία θα εμφανιστούν τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Απόλλων», του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός«, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού «Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» και του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών έχουν προβλεφθεί εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην παρκάρουν επάνω στο δρόμο και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατυστόμων για την αποφυγή τυχόν κυκλοφοριακών προβλημάτων. Εναλλακτικά, όποιος επιθυμεί, μπορεί να σταθμεύσει στην πηγή του Αβδελιάρη και να κατευθυνθεί στην αριστερή στροφή του δρόμου (Αλογομάντρα) από όπου ξεκινά ένα σηματοδοτημένο μονοπάτι το οποίο οδηγεί τους περιπατητές σε δέκα λεπτά στην Ιερά Μονή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ