Πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά στην Πάτρα

Την πόλη της Πάτρας θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη θα έχει μια σειρά επαφών με φορείς της περιοχής, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

9:30 πμ Επίσκεψη στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και συνάντηση με τη διοίκηση του φορέα.
10:30 πμ Επίσκεψη στην έδρα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και συνάντηση με τη διοίκηση του ιδρύματος.
11:30 πμ Επίσκεψη στο αυτοματοποιημένο κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ στην Οβρυά όπου θα συναντηθεί με εργαζομένους των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
12:45 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.
14:00 Συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία του Συνδέσμου.
19:00 Συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και του ΟΕΒΕΣΝΑ στα του γραφεία Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με ομιλητή τον Υπουργό ΨΠΤΕ Νίκο Παππά στις 19:30 στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Πατρών (πλατεία Γεωργίου Α 25).

Τον Υπουργό ΨΠΤΕ Νίκο Παππά θα συνοδεύουν κατά τη διάρκεια των επαφών του, συνεργάτες του, οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ