Π.Ε. Λευκάδας: Νέα διανομή τροφίμων και υλικών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

2021.09.10 @ Π.Ε. Λευκάδας: Νέα διανομή τροφίμων και υλικών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Κοινωνία #Συνοχή #Πρόνοια #Αλληλεγγύη #ΤΕΒΑ #FEAD #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Μία ακόμα διανομή τροφίμων και βασικών υλικών διαβίωσης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Για τους δικαιούχους ΕΝΤΟΣ της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Λευκάδας (πόλη Λευκάδας, Καλλιγόνι, Φρύνι, απόλπαινα) η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, το πρωί της Τρίτης 14/9/2021, από τις 09.00 έως τις 14.30. Για την αποφυγή συνωστισμών, αλλά και της ταλαιπωρίας των δικαιούχων, η διανομή γίνεται με ραντεβού και οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για την ώρα του ραντεβού τους.

Οι δικαιούχοι ΕΚΤΟΣ της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Λευκάδας ΔΕΝ χρειάζεται να προσέλθουν στο χώρο διανομής στο Διοικητήριο, καθώς η Π.Ε. Λευκάδας έχει συγκροτήσει κινητά συνεργεία που θα κάνουν τις διανομές αυτές.

!!! Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19, που ισχύουν (μάσκες, αποστάσεις, κλπ.) !!!

Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ