ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νιας – Ένα σχόλιο για την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νιας στην ΝΟΔΕ:
Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τη ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας να απαντά για λογαριασμό του δημάρχου Αγρινίου, εγκαλώντας μας μάλιστα επειδή ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση…
Είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε ένα κείμενο που «παπαγαλίζει» τη βασική αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ (με πόσα «ν» γράφεται ο Γιάννης, ποιος δεν πλήρωσε διόδια, κλπ). Είναι, επίσης, άξιο απορίας πως η εξαιρετικά φειδωλή σε ανακοινώσεις, ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, αποφασίζει να βγάλει δεύτερη φορά δελτίο τύπου για την Ιόνια οδό. Αν θεωρεί το θέμα προνομιακό της πεδίο, έχει χάσει την πραγματικότητα. Μάλλον, όμως, συμβαίνει το αντίθετο, επομένως κατανοούμε πλήρως.
Από τη στιγμή που μπαίνει στον κόπο να γράψει κάτι, θα μπορούσε να απαντήσει γιατί η Ιόνια και οι υπόλοιποι οδικοί άξονες τέλειωσαν σε δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με κέρδος μάλιστα για το Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, και γιατί «ξέχασαν» να συνδέσουν την Ιόνια με την μεγαλύτερη πόλη του Νομού. Τους ενημερώνουμε ότι αυτή η πραγματικότητα έχει ήδη καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών, ακόμα και των ψηφοφόρων τους. Δεν έχουν παρά να ρωτήσουν.
Η χώρα αλλάζει με μεγάλους ρυθμούς, παρά την πρωτοφανή κρίση που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση. Με υποδομές και δίκαιη ανάπτυξη.
Η ΝΔ, μετά τον ακροδεξιό της κατήφορο, ας περιοριστεί στη μάχη να βγει κάποιο στέλεχός της φωτογραφία δίπλα στον κ. Σπίρτζη σε κάποια εγκαίνια ή δίπλα σε κάποιο Ευρωπαίο ηγέτη σε επίσκεψή του στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ