Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι δράσεις των σχολείων που μετέχουν στην Σχολική Εβδομάδα Let’s Do It Greece

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι δράσεις των σχολείων που μετέχουν στην Σχολική Εβδομάδα Let’s Do It Greece. Με ενθουσιασμό και μεράκι οι μαθητές, οι οποίοι μετέχουν στην μεγαλύτερη εθελοντική πρωτοβουλία της χώρας, συνεχίζουν την προσπάθεια να ομορφύνουν το περιβάλλον τους.
Από την πρώτη ημέρα οι μαθητές με τους δασκάλους και τους γονείς τους ζωγραφίζουν, βάφουν και φυτεύουν δένδρα αποδεικνύοντας στην πράξη την ευαισθησία τους
Ο Δήμος Αγρινίου με την Ακτίνα Εθελοντισμού συντονίζουν 130 δράσεις σε όλο το εύρος του δήμου, όπως εξηγεί η κ. Ανθούλα Μακρή: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία εξέλιξης των δράσεων και σίγουρα από την συμμετοχή των παιδιών. Και φέτος είναι συγκινητική η ανταπόκριση και το πάθος που επιδεικνύουν στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους. Θέλω να θυμίσω ότι οι εκδηλώσεις της Σχολικής Εβδομάδας κορυφώνονται αύριο Παρασκευή 27 Απριλίου με την διοργάνωση έκθεσης έργων και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά στην πλατεία Δημοκρατίας από τις 10.00 πμ έως τις 12.30. Εκεί, όλοι μαζί θα επιβραβεύσουμε τους μαθητές για την προσπάθειά τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ