“Σηκώνει ρολά” η αγορά την Δευτέρα με ραντεβού και Sms

Σταδιακά θα γίνει η χαλάρωση του lockdown στη σκιά του τρίτου κύματος της πανδημίας. Στους ειδικούς προτάθηκε ένα πλέγμα μέτρων, ώστε να ληφθούν αποφάσεις ισορροπημένες, χωρίς επιδημιολογική επιβάρυνση, οι οποίες κατά θα υπόκεινται σε διαρκή αξιολόγηση. Πρόκειται για τις «ανάσες ελευθερίας», όπως έχουν χαρακτηριστεί από κυβερνητικά στελέχη οι οποίες δίνονται διότι αυτή τη στιγμή στη φαρέτρα υπάρχουν τρία σημαντικά «όπλα». Πρώτον, η αύξηση της ροής των εμβολίων, δεύτερον, τα αξιόπιστα τεστ αλλά και τρίτον, η βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι το άνοιγμα των μικρών εμπορικών καταστημάτων από τη Δευτέρα με περιορισμένο αριθμό πελατών, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα και μήνυμα στο 13032.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μετά την χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για Άνοιγμα των μικρών επιχειρήσεων του Λιανικού Εμπορίου στις 5-4-2021 θέλει να ενημερώσει τους συναδέλφους αλλά και τους καταναλωτές για τον τρόπο λειτουργίας της Αγοράς.
Προς αποφυγή σύγχυσης των καταναλωτών αλλά και των συναδέλφων θέλουμε να επισημάνουμε ότι με κανόνες θα ανοίξουν τη Δευτέρα στις 5 Απριλίου τα καταστήματα λιανεμπορίου με χρήση κωδικού στο 13032 και μόνο για μια φορά την ημέρα για αγορές με παράδοση εκτός(click away ) ή εντός του καταστήματος (click in shop) κατόπιν ΡΑΝΤΕΒΟΥ με το κατάστημα και με διάρκεια ως τρεις ώρες συνολικά.
Έχει ανακοινωθεί ότι θα εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες και αυτοί πρέπει να τηρηθούν από όλους μας για να είμαστε υγιείς και να παραμείνουμε ανοιχτοί.
Οι επιχειρήσεις της Αγοράς έχουν αποδείξει στην πράξη και για όσο διάστημα παρέμειναν ανοιχτές σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα ότι είναι ΑΣΦΑΛΗΣ προορισμός γιατί οι συνάδελφοι έμποροι, οι εργαζόμενοι και οι καταναλωτές τηρήσαμε με αυστηρό τρόπο τα προβλεπόμενα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία.
Με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε και τώρα .
Θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση για περισσότερες διευκρινίσεις και θα ανακοινώσουμε και το προσωρινό ωράριο λειτουργίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ