Σπουδαία εκδήλωση στο Μενίδι για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (videos και φωτογραφίες)

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού «ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου του μαστού Ν. Άρτας «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ»
τον σύλλογος γυναικών Μενιδίου «ΕΡΩΔΙΟΣ» στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Μενιδίου

Στην έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν οι κυρίες:
– Ουρανία Παλιάτσου, γραμματέας του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου του μαστού Ν. Άρτας «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ»
– Ναυσικά Σκεντέρη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου «ΕΡΩΔΙΟΣ»
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κυρία Χρυσούλα Βόιδαρου, δρ.Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ., Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
Η παρουσίασή της συμπυκνώνει το νόημα της φράσης: «ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ»!
Στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου Επιστήθιοι Φίλοι κυρία Αγγελική Τσιρογιάννη, μίλησε για τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Ακολούθησε συζήτηση, στην οποία το κοινό, το οποίο κατέκλυσε τον χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου του Μενιδίου, συμμετείχε ενεργά με πολλές ερωτήσεις.
Σε αυτήν παρενέβη, από την πλευρά πάντα του κοινού και ο ιατρός – ογκολόγος κ. Γιώργος Κατηνιώτης.
Η σπουδαία αυτή εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Με τραγούδια από την κυρία Ευγενία Γρέντζελου, που ξεσήκωσαν το κοινό!

Τα μαλλάκια της Ειρήνης και της Κατερίνας έκοψε ο κομμωτής κ. Παναγιώτης Τσιώνος, που προσέφερε τις υπηρεσίες του εθελοντικά.
Τα μαλλιά που δωρίστηκαν θα αποσταλλούν στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» για κατασκευή περουκών για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και κάνουν χημειοθεραπείες.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση


Φώτο – Βίντεο Χρήστος Αλεξόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ