Στα γραφεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο σύλλογοι κοινωνικής προσφοράς και Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνας Σταρακά στο Αγρίνιο, παρουσία του Βοηθού Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνη Χαροκόπο, διαδοχικά με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων «Απόστολος Λουκάς», Εθελοντικός Σύλλογος Αιμοδοτών Αγρινίου, Εθελοντικός Σύλλογος Αιμοδοτών Ι.Π.Μεσολογγίου, «Ηλιαχτίδα» και «Παναγία Ελεούσα».
Πρόκειται για συλλόγους με πολυσχιδή προσφορά στις τοπικές κοινωνίες που επιτελούν σπουδαίο έργο το οποίο χρειάζεται την στήριξη όλων των φορέων και των ιδιωτικών πρωτοβουλιών της Αιτωλοακαρνανίας.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων τα οποία επιτείνει η κρίση καθώς και η από κοινού δράση για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται αλληλεγγύη και περισσότερες ευκαιρίες.
Στη συνέχεια, σε ξεχωριστή συνάντηση, η κ. Σταρακά μαζί με τον κ. Χαροκόπο, συνάντησαν τους κ.κ. Λεωνίδα Υφαντή και Βασίλη Ροϊδοδήμο, εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων το οποίο θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο από 28 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου. Η συνάντηση κρίθηκε απαραίτητη καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει πράξεις έμπρακτης αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο όπως αιμοδοσίες, συλλογή φαρμάκων κ.λ.π., ενώ αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό δικηγόρων από όλη την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ