Στην Αιτωλ/νια ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Α. Καραμανλής

Το Νομό Αιτωλοακαρνανίας θα επισκεφθεί ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Α. Καραμανλής, την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ύστερα από πρόσκληση της ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να συζητήσει και να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητας του Τομέα που είναι υπεύθυνος, καθώς και γενικότερα θέματα που απασχολούν, τις παραγωγικές τάξεις και τους φορείς του Νομού μας.
Ο κ. Κώστας. Καραμανλής τη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ το μεσημέρι, θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, που βρίσκονται στην οδό Σπ. Τρικούπη 2. Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ, θα μιλήσει σε εκδήλωση μελών, φίλων και φορέων του Νομού μας, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην οδό Παπαστράτου 53 στο Αγρίνιο, με Θέμα:

«ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Η ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν το παρών στην εκδήλωση – ομιλία του Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστα Α. Καραμανλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ