Στην Αμφιλοχία ο Ι. Βρούτσης – Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας

0

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ θα παραβρεθεί και θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία, με θέματα τρέχουσας επικαιρότητας ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βρούτσης αποδεχόμενος την πρόταση της ΔΗΜ.Τ.Ο.
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30μμ., στο Ξενοδοχείο «ΑΜΒΡΑΚΙΑ», στην Αμφιλοχία.
Καλούνται όλα τα μέλη, αλλά και οι φίλοι της παράταξης, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εν το μεταξύ την ίδια ημέρα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου προς όλα τα μέσα ενημέρωσης στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο (Ηλία Ηλιού και Θέμιδος 1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νιας

Οι τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης σηματοδοτούν μια νέα απόπειρα αποπροσανατολισμού, πόλωσης και διχασμού. Έχουμε να κάνουμε με μία σκευωρία, με μία επιχείρηση συκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων της Κυβέρνησης και μία απόπειρα απόσπασης της προσοχής των πολιτών από τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό και τα μέτρα του Μνημονίου που έρχονται στη συνέχεια.
Η ΝΟ.Δ.Ε και οι κομματικές μας οργανώσεις συνεχίζουμε την πολιτική μας δραστηριότητα, με επισκέψεις πολιτικών στελεχών, στο νομό μας και δίνουμε στις εθιμοτυπικές εκδηλώσεις έντονο πολιτικό χαρακτήρα, γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον εκβαρβαρισμό της δημόσιας πολιτικής ζωής και να δώσουμε συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για τις ληστρικές επιδρομές στα εισοδήματα των πολιτών.
Για το λόγο αυτό η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αμφιλοχίας προσκάλεσε τον βουλευτή Κυκλάδων και Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Βρούτση, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και στην εκδήλωση μας αυτή θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία, με θέματα τρέχουσας επικαιρότητας.
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30μμ., στο Ξενοδοχείο «ΑΜΒΡΑΚΙΑ», στην Αμφιλοχία.
Καλούμε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους της παράταξης, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.