Στο Αγρίνιο και στο Emileon οι Greek Legends 2004 (φωτο)

Σαν σήμερα, 17 χρόνια πριν, είχε ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι στο Euro του 2004 για την Εθνική Ελλάδος, ένα ταξίδι που κατέληξε στον μεγαλύτερο άθλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου: Την κατάκτηση του EURO 2004!

Σήμερα, οι πρωταγωνιστές εκείνου του θριάμβου παραμένουν ενεργοί και συμμετέχουν σε πολλές κινήσεις οι οποίες μας υπενθυμίζουν την επιτυχία τους, αλλά παράλληλα, προτρέπουν τη νεολαία να διεκδικήσει τα δικά της όνειρα.

Καραγκούνης, Μπασινάς, Τσάρτας, Χαριστέας, Δέλλας, Καψής, Παπαδόπουλος και Λάκης βρίσκονται σήμερα στο Αγρίνιο και στο Emileon, σε μια συνάντηση ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Η κάμερα του Αχελώου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Emileon και οι θριαμβευτές του Euro 2004, μίλησαν για τη σημερινή ημέρα, τις ακαδημίες, το τουρνουά, αλλά και για το θαύμα της Πορτογαλίας, 17 χρόνια πριν. Όλο το ρεπορτάζ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην εκπομπή “ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” της Δευτέρας (22.00) από την τηλεόραση του Αχελώου.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά στο Emileon:

Οι Greek Legends 2004 με ανακοίνωσή τους, είχαν δώσει τις προηγούμενες ημέρες περισσότερα στοιχεία για την εκδήλωση:

Το Σάββατο 12 Ιουνίου, επέτειο του εναρκτήριου αγώνα μας στο EURO 2004, και με αφετηρία το Αγρίνιο, ξεκινάμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα.

Στο ταξίδι αυτό θα συναντήσουμε μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, για να μοιραστούμε μαζί τους τις αξίες και τα ιδανικά τους, τη χαρά του αθλητισμού, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας.

Στο Emileon Sports Center, το πρότυπο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ευγενική προσφορά της οποίας είναι οι χώροι στους οποίους θα φιλοξενηθεί το τουρνουά, υποδεχόμαστε τις Ακαδημίες:

ΠΑΕ Παναιτωλικός

ΠΑΕ Καλαμάτα

ΠΑΕ Λεβαδειακός

ΠΑΕ Παναχαϊκή

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δαβουρλή

Athlopolis Football Academy

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Play

Άτλας Ηπείρου

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life”, με την δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

Η συμμετοχή των ακαδημιών είναι εντελώς δωρεάν.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, η πρόσβαση στους χώρους διεξαγωγής των δράσεων του Legends 2004 Youth Cup θα επιτραπεί μόνο στους αθλούμενους και τα μέλη των αποστολών των Ακαδημιών που συμμετέχουν σε αυτές. Η παρουσία θεατών σε αθλητικές συναντήσεις και εκδηλώσεις δεν επιτρέπεται προς το παρόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ