Στο δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» – Στις 4 Μαρτίου η εκλογή συνέδρων

Το συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Με απόφαση του Πολίτικου Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή των 2.000 Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο στις 16, 17 και 18 Μαρτίου 2018. Η ψηφοφορία θα γίνει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού με τις ίδιες συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας, που έγιναν οι εκλογές της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν :
α) Όλοι όσοι κατά τη διαδικασία της εκλογής της επικεφαλής είχαν εγγραφεί ως μελή του Κινήματος Αλλαγής. Έχουν ήδη σταλεί (με email ή sms) κωδικοί πρόσβασης με τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτούν το σύνδεσμο members.kinimaallagis.gr και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους καθώς και να επιλέξουν σε ποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ψηφίσουν, στις 26 Φεβρουαρίου 2018. (Η επικαιροποίηση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματός τους, διευκολύνει, όμως, για τον εντοπισμό του εκλογικού τους τμήματος, δεν απαιτείται η καταβολή της εισφοράς του (01) ενός € , η οποία θα καταβληθεί στο Εκλογικό Κέντρο).
β) Όλοι όσοι φίλοι θελήσουν να εγγράφουν στο Κίνημα μέσω τις ιστοσελίδας kinimaallagis.gr, ως τις 26 Φεβρουαρίου 2018.

Υποψήφιος για Συνέδρους μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής. Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr και ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει, ηλεκτρονικά, το ποσό των δέκα (10) €. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Την 1η Μαρτίου 2018 θα αναρτηθεί ςτην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr ο πλήρης κατάλογος των Εκλογικών Κέντρων που θα λειτουργήσουν, καθώσ και οδηγίες για το πως θα ψηφίσουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής.
Το Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος θα συνεχίσει να ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για όλες τις εξελίξεις, εκδηλώσεις και αποφάσεις που αφορούν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ