Συγκινητική εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου για τον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας της Επισκοπής και της λίμνης των Κρεμαστών

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27 Αυγούστου με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε όλη η διαδρομή του βυζαντινού ναού της Παναγίας της Επισκοπής και της λίμνης των Κρεμαστών, μέσα από την έρευνα και το συγγραφικό έργο του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Βασιλόπουλου. Ταξιδέψαμε στον χρόνο και οι παλαιότεροι θυμήθηκαν όσα πέρασαν ενώ οι νεότεροι έμαθαν για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τους.
Οι διοργανωτές αποστέλλουν “Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης. ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ