Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Διοικητή Νοσ. Μεσολογγίου – Π. Παπαδόπουλο από τον Εμποροβιομηχανικό Συλλόγο Ι.Π. Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης από κάποιον που κατάγεται από την περιοχή Μεσολογγίου υπήρξε ανέκαθεν πάγια θέση της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, καθώς πιστεύουμε ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την περιοχή, τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων της, αναφορικά με την υγειονομική περίθαλψη, δύναται να αγωνιστεί με μεγαλύτερο σθένος, έχοντας πάντα επίγνωση του σημαντικού ρόλου που επιτελεί και που σχετίζεται άμεσα με την υγεία των συμπολιτών του.

Η επιτυχής διοίκηση μιας μονάδας υγείας και η επίλυση των μεγάλων και διαχρονικών της προβλημάτων είναι μια μεγάλη πρόκληση, πολλώ μάλλον όταν διανύουμε καιρούς ουσιαστικής κρίσης.

Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι ο κ. Παπαδόπουλος, υπηρετώντας το ύψιστο αγαθό της υγείας, θα εργαστεί με προσήλωση, εντιμότητα και αποφασιστικότητα για την επίτευξη της καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που συνεπάγεται την κάλυψη των θέσεων σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, καθώς και την εξασφάλιση της αυτονομίας του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες οπότε μας χρειαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ