Συλλήψεις για ρευματοκλοπή, υγειονομικές παραβάσεις ,επίθεση σκύλου, παράνομη διαμονή στη χώρα και παραβάσεις ΚΟΚ

Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο της ημέρας καθώς χθές έγιναν έντεκα συλλήψεις από αστυνομικούς της Αστυνομικής Δ/νσης Ακαρνανίας για διάφορα αδικήματα στην περιοχή ευθύνης της .

Σύλληψη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 30χρονος και μια 57χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι είχαν συνδέσει παράνομα τις οικίες τους στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύλληψη για παραβίαση σφραγίδων Αρχής και υγειονομική παράβαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 27χρονος  διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στερούμενος γνωστοποίηση λειτουργίας, ενώ επιπλέον είχε παραβιάσει σφράγιση που είχε τεθεί στο κατάστημα από τον Δήμου Αγρινίου.

Σύλληψη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
        Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Παναιτώλιο Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Αγρινίου, ένας 24χρονος, διότι σκύλος ιδιοκτησίας του, επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 52χρονο προκαλώντας του και φθορά στο κινητό του τηλέφωνο.

Συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο και στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 61, 31 και 25 ετών, διότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο και στη Βόνιτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, πέντε , διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν μοτοσικλέτες στερούμενοι  άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ