Συλλήψεις σε Αιτωλία, Ακαρνανία και Ηλεία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με
Ευρωπαϊκό ένταλμα
σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι  αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για οικονομικά εγκλήματα, που τελέσθηκαν τα έτη 2014 έως και 2017 στην Βουλγαρία.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για
κατοχή ναρκωτικών και
παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (4,2) γραμμαρίων και ένας σουγιάς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν επίσης και κατασχεθήκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Σύλληψη ημεδαπής για
παραβίαση των μέτρων για
την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου
καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτρια, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρέχοντας εργασία με φυσική παρουσία, χωρίς να έχει προβεί στην διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) κατά παράβαση των υφιστάμενων μέτρων για τη διασπορά του Κορωνοϊού.

Σε βάρος της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας καταστήματος για επτά (7) ημέρες.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με
καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για
παραβίαση μέτρων για την
πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο αναπαρήγαγε μουσική κατά παράβαση των υφιστάμενων μέτρων για τη διασπορά του Κορωνοϊού με την παρουσία πέντε θαμώνων.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ