Συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στον Πύργο Ηλείας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που από όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου θα βρεθούν στον Πύργο, την Κυριακή 18 Μαρτίου. Ήδη το γεγονός της διεξαγωγής του Συλλαλητηρίου στην Ελληνική Περιφέρεια, το τρίτο μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ΜΜΕ σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, ενώ ξεχωριστά μηνύματα αποστέλλουν ομογενειακές οργανώσεις από όλες τις ηπείρους.

Ο Ομογενειακός Ελληνισμός πρωτοστατεί, όπως γνωρίζουμε, στην Παγκόσμια κινητοποίηση για την Ιστορική Αλήθεια και τα Εθνικά Δίκαια με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Αμερική, Δυτική Ευρώπη και Αυστραλία. Λίγα χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία ο Ελληνισμός θα δώσει την Κυριακή 18 Μαρτίου σε όλον τον Κόσμο το μήνυμα του σεβασμού στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και των ΕΘΝΙΚΩΝ μας ΔΙΚΑΙΩΝ στο θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Συμμετέχουν ήδη 50 Σωματεία –Στήριξη από την Ι. Μητρόπολη Ηλείας

Το Συλλαλητήριο θα λάβει χώρα στο κέντρο της πόλεως του Πύργου, στην Πλατεία 25ης Μαρτίου (ΟΤΕ- Άγαλμα Κολοκοτρώνη), το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου, στις 12.00. Για το Συλλαλητήριο αυτό έχουν δηλώσει συμπαράσταση και συμμετοχή 50 Σωματεία του Νομού Ηλείας, ενώ με θερμό μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού και η Ιερά Μητρόπολις Ηλείας έχει δηλώσει την ολόψυχη συμπαράστασή της στο Συλλαλητήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ