Συμμετοχη της χορωδιας των εκπαιδευομενων του Εργαστηρίου ‘ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” σε εκδηλωση της Βουλής

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» συμμετείχε με τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος των εργαζομένων της βουλής, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Η χορωδία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ερμήνευσε τραγούδια του Μίκυ Θεοδωράκη και του Γιάννη Μαρκόπουλου υπό την διεύθυνση της κοινωνικής λειτουργού και μουσικού του Εργαστηριού μας κ. Ευσταθίας Γρέντζελου. Στο πιάνο συνόδευσε η εθελόντρια κ. Ειρήνη Μαμασούλα, μουσικός. Τα εισαγωγικά κείμενα των τραγουδιών διάβασε η κ. Χαρά Τηλιγάδα, λογίστρια του Εργαστηρίου.
img_2016_10_27_222
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γεώργιος Βαρεμένος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης κα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Θεανώ Φωτίου, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, Δημήτριος Σιούφας και Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Βασιλάκης, βουλευτές, πανεπιστημιακοί, πολλοί εργαζόμενοι της Βουλής των Ελλήνων και φίλοι, εξ Αθηνών, του Εργαστηρίου.
img_2016_10_27_327
Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί όλους όσοι συνέλαβαν στο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη πολιτιστική δράση του, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για ισότιμη θέση και των ατόμων με νοητική υστέρηση σε αυτήν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ