Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας

Σε ιδιαίτερα θετικό και γόνιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, συνάντηση του προέδρου Παναγιώτη Τσιχριτζή με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Χρήστο Κωστακόπουλο όπου αποφασίστηκε η συμπόρευση των δύο φορέων για τη δημιουργία ενός μεγάλου οργανισμού προώθησης και προβολής του τουρισμού στην περιοχή. Μάλιστα το Επιμελητήριο θα είναι συνδιοργανωτής στις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο ενός διαλόγου που θα τεθούν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και θα έχουν ως επιστέγασμα τη δημιουργία του φορέα.
Ο κ. Τσιχριτζής, στη συζήτηση έδωσε και μια πιο ευρεία διάσταση κάνοντας λόγο για την ανάγκη αξιοποίησης για την Αιτωλοακαρνανία στο μέγιστο βαθμό της ευρωπαϊκή στρατηγικής για τη συνεργασία της μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιόνιου, στην οποία συμμετέχει ως κομβικός εταίρος το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.
Ταυτόχρονα ο κ. Τσιχριτζής δεν έκρυψε τη χαρά του για την υλοποίηση προγραμμάτων στον τομέα του τουρισμού, από το Επιμελητήριο, που θα τα ανακοινώσει σύντομα .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ