Συνάντηση Ε.Παπαγεωργίου με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Νικόλαο Μαυραγάνη για θέματα του Νομού Αιτωλ/νιας

Πριν από λίγες ημέρες ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας κ. Ευάγγελος Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Νικόλαο Μαυραγάνη, με τον οποίον συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν τον Νομό.

Στη συνάντησή τους, μεταξύ άλλων, εξετάσθηκαν και τα προβλήματα των αυτοκινητιστών του Νομού με αφορμή το πρόσφατο υπόμνημα του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου προς τον κ. Υφυπουργό, ενώ ο κ. Παπαγεωργίου μετέφερε την επιθυμία των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας να ονομασθεί η Ιονία Οδός, ως «Οδός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού» και ακόμη ζήτησε να υλοποιηθεί επιτέλους η απόφαση ονοματοδοσίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» και να αρχίσει η χρήση του ονόματος αυτού στην επίσημη αλληλογραφία του Νομικού Προσώπου διαχείρισης της γέφυρας.
Ή συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει ο κ. Παπαγεωργίου με θεσμικούς φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ